Veckan som var i Nappströmmen

Veckan som gått i Nappströmmen har verkligen satt fiskarnas kunskaper på prov. Flertalet av dagarna har varit kraftigt väderbegränsade pga stark nordanvind. Men tack vare flitigt fiskande, hårt arbete och en droppe flyt så ser ändå tillbaka på en lyckad vecka.

Början av veckan började med fiske på sydsidan av Nappströmmen, och fisket där resulterade i en lyckat satsning på bleka, stortorsk upp till 18kg och storsej. Den coolaste fångsten där måste vara torsken på 18kg som fångades på lätt spinnutrustning.

Spättefisket har legat högt på gästernas önskelista, och med stor framgång så har vi fångat rödspättor, stora rödspättor på fleratlet nya platser, flertalet otippade platser, och stundvid fantastiskt mängdfiske. Flera fisker över 50cm, och DET gillar vi!

Mot slutet på veckan så började vinden vara mer sammarbetsvillig, och vi började jobba oss norrut mot nya jaktmarker. Flundrafisket har varit med varierat resultat, men även stundtals spännande med flera landade fiskar över metern, och riktigt många fiskar som följt med upp till båten.

Storsejfisket gick galant så fort vi kom ut ur busvädret, där återigen naturälskaren Nanno gav följande kommentar – ”We could have caught as many fish as we would have liked, but we got tired” ^^

Nu blir det upp i ottan imorgon för att vinka hejdå till gästerna från Cordes Travel, med Raffie och Linda Cordes i spetsen.

Over n Out

Henric, Mats och Victor

Nanno med skönaste flundran för dagen! :D