Sanstlöst fiske i Hawaiisund och ålder har ingen betydelse!

Sportfiske butiken Tajtlajn var på besök hos oss här i Havöysund, eller som vi kallade det Hawaiisund. Vädret var helt fantastiskt (om man gillar värme)för vi stod i kalsongerna och svettades ut i det stora blå.

Hälleflundra fisket fortsätter att vara helt sjukt bra och veckans topp 5 var 173, 175, 175 183 och 183cm med andra ord helt sjukt! Förutom stora flundror och trippel hugg i 2 båtar samtidigt mm, var det en annan sak som imponerade på mig stort.

Det var den totala blandningen mellan mogen och ung. Jag fick äran att träffa Erik som pumpade torskar med topp på 16kg, kanske inte så märkvärdigt om det inte vore för att Erik fyllt hela 91 år och pigg som en speleman mot då vår yngsta som var 16 år. Med andra ord fiske är verkligen för alla oavsett om man är gammal so´´eller ung . Kort sagt var det ett sanslös med både många och stora hälleflundr medan vi fick jobba lite hårde för att finna torskn

Ulf ”Oxen” Hugsén och Douglas Dahlberg